Ervaringen...

September 2007
Ik zou me eigen even voorstellen ik ben Nathalie moeder van twee geweldige kinderen Jan en Seline. In september 2007 was ik op een punt gekomen in mijn leven dat ik echt vast zat. Ik had 1 kind een geweldige zoon Jan.
Maar de wens naar een 2e kindje was erg groot. Helaas al een miskraam gehad. En dacht misschien moeten we het maar bij 1 kindje houden.
De wens was erg groot. Maar een zwangerschap bleef uit. Ik heb toen contact gezocht met Trudy. Trudy vertelde mij: nou Nathalie zo als jij nu in het leven staat, gaat het echt niet gebeuren. Jij moet eerst aan jezelf werken verleden afsluiten. En dan kan je weer verder. Schrijf alles eens op en verbrand alles.
Ik heb het op jonge leeftijd niet altijd erg fijn gehad en veel meegemaakt.
Maar ik dacht die Trudy is gek! Ik ben naar huis gereden en de radio aan en geen toeval maar er kwam muziek uit de radio die we gedraaid hadden bij een vriend die was overleden! Ik vond het heel bijzonder.
Na een paar dagen dacht ik nou laat ik eens proberen iets op te schrijven.
Nou het was zo mooi het ging vanzelf. Zoveel geschreven en met advies van Trudy, en daarna verbranden. Er kwam zoveel rust. Ik kon weer verder en in December 2007 was ik ook zwanger. En in September 2008 heb ik een speciale dochter gekregen met de naam Seline.
Zo dankbaar want seline is een nieuwtijdskind en heeft mij al zoveel geleerd. Seline was nog geen eens 1 dag oud en Trudy kwam op kraambezoek.
Soms moeten dingen zo zijn. En nu bijna 9 jaar verder ben ik zo dankbaar dat seline bij ons is gekomen. En dit kind laat zien dat we lief en positief tegen elkaar moeten zijn. Dus heel dankbaar!
Liefs Nathalie

Eindelijk begrip
Zo’n 3 jaar geleden kwamen we na jaren tobben en problematiek met onze zoon in contact met Trudy. Ik belde haar teneinde raad op om mijn verhaal te doen.
Ik hoefde niet eens mijn verhaal te doen. Ze vertelde precies wat er aan de hand was. Eindelijk iemand die mijn kind begreep.
Wel wisten we dat hij zeer hoog sensitief was, en daar zat hem ook de kneep. Iemand een hand geven en voelen of hij/zij zuiver is, viel niet mee.
Hij wist al gauw of een leerkracht hem mocht of niet. Trudy zei "je zoon heeft een gave". Kom bij me langs en ik zal hem helpen en begeleiden.
Ze vertelde dat hij helende handen heeft. Magnetiseren heet dat. Precies heeft ze aangegeven wanneer hij daar iets mee kon gaan doen. En langzaam opbouwen. Ook gaf Trudy aan dat hij al heel ver was in zijn ontwikkeling om voor de liefdeswereld iets te kunnen doen.

Na ongeveer een jaar was het tijd dat zij hem hierin ging begeleiden. Ze zei kom maar achter me staan. Leg je handen op mijn schouders en vertel me maar wat er gebeurd.
Als in een zin werden er dingen doorgegeven wat hij Trudy moest vertellen.
Trudy zei. "Je mag zijn wie je bent" en kom terug wanneer je het nodig vindt. Iedere keer als we bij haar kwamen was het de juiste tijd een stapje verder te gaan. Mijn zoon knapte steeds verder op. Kon beter functioneren enz. Was weer de vrolijke zoon die we kende. Eindelijk mag hij zijn wie hij is. We hebben nog steeds contact. Regelmatig geeft ze ons inzicht in de liefdeswereld. Steeds zeg ik haar weer dat we zo dankbaar zijn, dat we haar ontmoet hebben. Dat ze ons en onze zoon de juiste hulp heeft gegeven. Dat we altijd bij haar terecht kunnen. Trudy: WE LOVE YOU!
Inge

Wat is er nu mooier dan geloven in Liefde?
Eindelijk begrepen worden, een gevoel van thuiskomen, mogen zijn wie je bent zonder veroordeeld te worden. Liefde zonder verwachtingen of dubbele agenda.
Mogen zeggen wat je denkt, wat je voelt. De rust in mezelf gevonden, alleen kunnen zijn zonder je alleen te voelen. Er is een wereld voor me opengegaan.

Beseffen dat je niet raar, maar anders bent. Niet perfect maar wel uniek. En dat, dat helemaal geen straf is. Maar juist heel bijzonder, dat je daar dankbaar voor mag zijn.
Dat je mag leven vanuit je hart, zoals je dat zelf wil. En dat je iedereen die je anders probeert te vertellen mag negeren. Leven vanuit je hart, zo is het bedoeld. Mijn gevoel bevestigd, het draait om liefde! Dankbaar voor de inzichten die mij zoveel rijker hebben gemaakt. Dankbaar voor de mooie dingen die mogen gebeuren en voor wat ik mag bijdragen. Met veel liefde voor Trudy en de andere wereld.
Een Nieuwetijdskind.

Gewoon en duidelijk!
In een periode van spreekwoordelijk zwaar weer, ik zat met een burn out en oververmoeidheidsverschijnselen thuis, ben ik via een kennis met Trudy in contact gekomen. Toeval? Ik denk het niet, of zoals er wel eens gezegd wordt: zoiets valt je toe. Bij een sessie werden werden bepaalde dingen voor mij door Trudy duidelijk gemaakt en vielen dingen op hun plaats. Ondanks dat dit een moeilijke, maar toch ook wel leerzame periode is geweest ben ik blij dat ze mij e.e.a. heeft geleerd en laten inzien. Kort samengevat: gewoon (en) duidelijk!

Wil jij je ervaring ook delen op onze website, stuur dan een mail.

Trudy Zwart
  • Begeleiding Nieuwetijdskinderen
  • Medium
  • Coaching & Consult
  • Schilderijen

Consult & Lezingen:

Voor een persoonlijk consult kunt u telefonisch of per e-mail een afspraak maken. De lezingen worden aangekondigd via deze website.

Een nieuwe tijd, wat voelen we? En wat merken we ervan?

Wilt u een lezing bijwonen? Aanmelden kan telefonisch of per e-mail.

Open dag:

Er worden regelmatig Open dagen georganiseerd ter kennismaking. U bent van harte welkom voor meer informatie.

Contact Info
Trudy Zwart
Nederland
Email: Mail

Mobiel: 06 291 439 37

Schilderij

Schilderij

Schilderij

Schilderij

Schilderij